Aktuelt

Vi håper du/dere vil støtte kreftforeningens «Krafttak mot kreft» gjennom russen på Strand vgs. sin digitale bøsse.

Les mer om kursene som skolen tilbyr, samt om videregående opplæring for voksne i portalen til MOR-prosjektet.

Skolen befinner seg per i dag på gult nivå. Det betyr at undervisningen går som normalt, med de restriksjoner gult nivå innebærer. Det er allikevel svært viktig at vi alle fortsetter å gjøre de riktige tingene for å holde smitten nede.

Opplev Strand videregående skole fra lufta.

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

3. september fekk Strand vgs og Einherjar Ytre Ryfylke gladmelding om 200 000 kr til å bygge opp eit E-Sportmiljø i Ytre Ryfylke. Løyvinga kjem frå Norems Legat.

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse, skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjon (noe snørr, tett nese og lett hoste).

Arbeidet med tilgangen til foresatte i VIS pågår, men er dessverre forsinket.

Mange elever venter fortsatt på PC. Bestillingen av Grunnmodell HP Probook 455 G7 er stanset, og grunnen er at det er tomt på lager.