Informasjon om ordninger du som elev bør kjenne til:

Velkommen til Stavanger og årets MOR-konferanse! Målgrupper: Alle som er opptekne av kompetanseutvikling og at læring gjeld heile livet. Fullstendig program og påmeldingsskjema ligg nedst på denne sida.

Torsdag 10. september på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger.

Vi ønsker alle elever og ansatte tilbake på skolen!

For at alle skal oppleve dette som trygt må vi fremover ivareta en rekke smitteverntiltak.

Kjære alle på Strand vgs!

Se Helsedirektoratets informasjonsfilm om viruset:

Som elev på studieforberedende ved Strand vgs har du mulighet for å velge programfaget e-sport. Hos oss får du mulighet til å kombinere teoretisk skolegang med e-sport.

Visjonen vår er «det beste i den enkelte». Det er viktig for oss å tilby et godt og bredt fagtilbud, der elevene kan velge fag og utdanningsretning som passer for dem.

Fra høsten 2020 står det flere nye fag på timeplanen:

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse).