Vær den du er - bli hva du vil!

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Vi har godt læringsmiljø og opplæringen er blant landets beste.

Sjekk våre utdanningsprogram

Søk skoleplass

Fristen for å søke er 2. mars innen klokken 23.59.

Som elev på studieforberedende ved Strand vgs har du mulighet for å velge programfaget e-sport. Hos oss får du mulighet til å kombinere teoretisk skolegang med e-sport.

Visjonen vår er «det beste i den enkelte». Det er viktig for oss å tilby et godt og bredt fagtilbud, der elevene kan velge fag og utdanningsretning som passer for dem.

Fra høsten 2020 står det flere nye fag på timeplanen:

Strand vgs tilbyr kurs i truck, lift, stropp & kran, varmt arbeid og båtførerprøven. Se mer info under.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse).

I år gjennomføres Elevundersøkelsen i ukene fram mot jul.