Elevbolig/hybel

Strand vgs disponerer 28 elevboliger i kort avstand til skolen (ca 300 meter). Hybelhuset sto ferdig høsten-17 og elevboligene er lyse og trivelige med god standard.

Bilde av elevboliger - Klikk for stort bilde

Utforming

Størrelsen på boligene er ca. 17-23 m² og åtte har universell utforming. Det er kun mulig å søke om enkelhybel. Pris: 4950 kr for 17 m2 (to kokeplater, mikro og lite kjøleskap) og 5250 kr for 23 m2 (komfyr og større kjøleskap).

Elevboligene er fordelt på to etasjer, med 14 boliger i hver etasje, i tillegg til felles vaske-/tørkerom.

Vi har en tilsynsordning som ivaretar sikkerhet/oppfølging av elevene som disponerer boligene. Vaktene vil kunne nås på egen vakttelefon. I skoletiden (fra 8.30-15.20) må elevene ta kontakt med skolen på tlf 51740100 eller henvende seg i resepsjonen.

Elevene får tilbud om gratis havregrøt til frokost og rimelig lunsj/middag på skolen, og de vil få medlemskap på skolens treningssenter til en redusert pris. Det blir også organisert volleyball, ballspill, frisbeegolf og andre sosiale aktiviteter.

Det er 14 parkeringsplasser tilknyttet hybelhuset.

Utleie organiseres av Strand vgs, som også har ansvar for tilsyn.

Hvordan søke?

Søknadsskjema blir lagt ut før 1. februar.

Det gis mulighet til å trekke søknaden om en ikke får skoleplass i juli.

Adresse:

Ryfylkeveien 1988