Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Elevbolig/hybel

Strand vgs disponerer 28 elevboliger i kort avstand til skolen (ca 300 meter). Hybelhuset sto ferdig høsten-17 og elevboligene er lyse og trivelige med god standard.

Bilde av elevboliger - Klikk for stort bilde

Utforming

Størrelsen på boligene er ca 17-23 m² og åtte har universell utforming. Det er mulig å søke om enkel- eller dobbelhybel. Pris: 4500 kr for enkelhybel og 5900 kr for dobbelhybel (2950 kr per elev).

Elevboligene er fordelt på to etasjer, med 14 boliger i hver etasje, i tillegg til felles vaske-/tørkerom.

Vi har en tilsynsordning som ivaretar sikkerhet/oppfølging av elevene som disponerer boligene. Vaktene vil kunne nås på egen vakttelefon. I skoletiden (fra 8.30-15.20) må elevene ta kontakt med skolen på tlf 51740100 eller henvende seg i resepsjonen.

Elevene får tilbud om gratis havregrøt til frokost og rimelig lunsj/middag på skolen, og de vil få medlemskap på skolens treningssenter til en redusert pris. Det er også mulighet for trening på skolen to kvelder i uken.

Det er 14 parkeringsplasser tilknyttet hybelhuset.

Utleie organiseres av Strand vgs, som også har ansvar for tilsyn.

Hvordan søke?

Søknadsskjema blir lagt ut før 1. februar.

Det gis mulighet til å trekke søknaden om en ikke får skoleplass i juli.

Adresse:

Ryfylkeveien 1988