Skolestart 2020

Velkommen til nytt skoleår!

Vi er svært glade for at du har valgt å ta utdanningen din på Strand videregående skole. Vi skal gjøre vårt aller beste for at du skal trives, finne gode venner og nå målene dine.

Det er 639 elever som er tatt inn på skolen i år, aldri tidligere har vi hatt et så høyt elevtall. Skolen har 130 ansatte som gleder seg til å ta imot dere alle.

Skolestart er mandag 17 august kl. 08.35 og skoleskyssen går da som normalt. Det er også satt opp egen buss fra Stavanger som går via Hundvåg, da det i år er mange elever fra Hundvåg.

Oversikt over skoleskyssen

Vi forholder oss selvsagt til gjeldende anbefalinger fra myndighetene angående covid-19, og har iverksatt flere tiltak for å redusere smittefaren på skolen. Husk anbefalingen om å unngå felles transport hvis du har muligheten til det. Vi minner også om:

• Ingen skal møte på skolen ved symptomer på sykdom
  • Fokus på god håndhygiene
  • Viktigheten av å holde avstand til andre

Oppmøte:

• Vg1-elevene skal møte i fotballhallen
  • Vg2- og Vg3-elevene skal møte direkte i klasserom - Romliste for første skoledag (PDF, 89 kB)
  • NB! Vg2- og Vg3-elever som er nye på skolen og ikke vet hvilken klasse de skal gå i møter i resepsjonen

Vg1-elevene vil også få nærmere beskjed om klasse og møtested på sms.

Nyt de siste dagene av ferien, så gleder vi oss alle til å komme i gang med skoleåret 2020/21!