Idrettsfag

2A_2
 
 

Idrettsfag på Strand vgs er valget for alle som er glad i idrett og friluftsliv. Du får her generell studiekompetanse, samtidig som du får muligheten til å trene og være i aktivitet hver eneste dag. 

Vi tilbyr våre elever supre treningsforhold, vi har bl.a. distriktets flotteste fotballhall med eget treningssenter. Skolen har også spennende natur på alle kanter, både i form av fjell, fjord og ferskvann. På idrettsfag står opplevelsene i kø. Flere ganger i året drar vi på tur; alt fra fotturer og kajakkturer i nærmiljøet, skikurs på Hovden, snøhuletur i Røldal og treningsleir på Lanzarote. Hos oss har du valget mellom to retninger når du begynner på idrettsfag:

Toppidrett – her velger du å spesialisere deg innenfor en idrett. Vi har et førsteklasses tilbud innenfor fotball, men kan også tilrettelegge for andre idretter dersom du ønsker og er motivert for det.

Breddeidrett – her får du et mer allsidig opplegg, der du ikke velger en idrett, men i stedet får fordype deg i en rekke spennende idretter. Dette er tilbudet for deg som er glad i allsidig aktivitet. 

Uansett hva du velger treffer du topp motiverte lærere, som gjennom kunnskap, humør og engasjement, ønsker å bidra til at alle elevene får en meningsfull og spennende skolehverdag.

Avdelingsleder:

112793

Asle Furumo

Tlf: 51 74 01 04 / mob: 976 57 773

E-post: asle.furumo@skole.rogfk.no